-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam sima Air-en kattasztróófa a multitask, borzasztóan szaggat, pedig total újként raktam fel. Akinekmnem akad az hazudik! Ezek tények, talán javítva lesz, de én sem ezt várnám egy Apple terméktől, elvileg a 9.2 alatt is ugyanígy szaggat a multitask, szóval abban se lesz javítva.
Azért ilyenkor Tim kezébe adnám az Air-em, hogy válts már alkalmazások között légyszíves, aha jujuj mi ez az akadás?! 😁 Kivi lennék a reakciójára! Ez nekem picit csalódás, de csak Air-en, mert i5S-en egy döccenés sincs, kezdem azt hinni hogy az iPhone-ok vannak totál fókuszban, az összes többi otpimalizálása csak utánna. Olvastam én már nem egy olyan hszt, is hogy i6/6+ is szaggat, ami megint csak érdekes.
Ezek tuti nem hardver problémák, hanem az animáció optimalizálásának a hibája, ezt illő lett volna úgy kiadni, hogy ne legyen jelen. Nekem most járt le a hűség, de nem cserélek Air 2-re, nincs értelme, majd Air 3-ra már ha így hívjak majd. Air 2-n megint ugyanez lesz szerintem mint most sima Air-en, csak ott IOS10 alatt. 100% hogy nem hardver függő, gőzöm sincs miért nem jelzik nekik hogy ez így gáz, vagy ha már jelezték a júzerek, akkor nem értem miért nem javították már. Én is jelezném nekik, de nemtudom hogyan és hol kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gaming notebook topik
- Nyaralás topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A Honor profi iPhone másolásban
- Nintendo Switch 2
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest