Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Androidnál az a baj, hogy sok alsó, és középkategóriás gépen lassul, fagy. Nekem is van itthon egy, de már csak e-book olvasásra használom, meg néha youtube-ra. A sima, döcögésmentes működés miatt vettem iPad-et, mert ez sohasem lassul, fagy. Ezzel szemben a droiddal elég sok bajom volt, még akkor is, ha újrahúztam, és nem volt rajta app, csak az alapok. Állandóan jött a hibaüzenet, hogy az app nem válaszol, és ekkor bezárni lehetett. Öt-tíz másodperceket vártam arra, hogy a böngésző ablaka egyáltalán megnyíljon, az oldal görgetése sem volt sima. Elegem lett belőle. Amióta az iPad megvan, semmiféle ilyen gondom nincs. Minden azonnal megy, teljesen simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs