-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
válasz
bmakszim #48401 üzenetére
Azert a muszaki adatok szamitanak.
Pl. ha van ket kozel azonos apple tablet kozel azonos aron, csak az egyikben 4GB RAM van (mini 6) a masikban pedig 8 (mini 7) akkor te melyiket valasztod?
Persze ha csak 1-2 evre tervezel akkor mindegy, de ha hosszabb tavra, akkor nem.
Igy lett nekem mini 7 peldaul.De elotte meg mini 5 volt, es egyetlen egy oka volt amiert lecsereltem: folyamatosan ujratoltogetett ami mar kezdett rem kellemetlen lenni, aminek az oka hogy csak 3 GB RAM van benne (es meg boven tamogatott).
Ha lett volna belole 4 vagy 6 GB-os valtozat, akkor fel sem merult volna hogy most csereljem.Szoval de, fontosak az alapveto muszaki adatok, mert abbol lehet kovetkeztetni a termek jovotallosagara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest