Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Töltheted bármivel, ami nem minősül elektronikai hulladéknak, nevesebb kínai gyártók ajánlottak, de az itthoni nagyobb boltok saját márkás cuccai is jó (IKEA, Lidl, Alza).
Én például egy nagyon régi Nokia (Microsoft Mobile) töltővel töltök szinte mindent, beleértve iPad-et is.36 hónap tuti nem nem vonatkozik az akksira, mert természetesen elhasználódó kategória, de ha komoly gond van vele, akkor 1 éven belül foglalkoznak vele.
Ágyból való használat nekem simán csak natúron kézbentartva használatot jelent, de kinek mi.
Én asztalon használom legtöbbet egy MagSafe asztali állványra helyezve.Eredeti kiegészítők mindig ajánlottak szerintem, fóliából meg én üvegre szavazok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest