- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Relax420
üzenetére
““kényelmetlen” lehet a nagy táblán mindig tapogatni az ujjlenyomat olvasót…”
Pontosan ezért is váltottam Air4-ről Pro-ra, mert pár kényesebb alkalmazást is igyekeznék használni táblán, mint ahogy telefonon is.
Erre most sűrűn azt az üzenetet kapom feloldásnál, hogy “A kamera le van fedve”, de ez csak az alkalmazkodás kérdése lesz. 😁Amúgy hordozgatós gépnek tényleg nem mindegy a méret, bár az én lapát kezeimmel teljesen kényelmes a 11” méret is és akár én is “utazásnak” tekinthetem azt is, hogy az asztalról elhurcolom magammal a kanapéhoz és ledöglök vele, mint ahogy a vonaton a táskából venném elő és úgy kezdeném el használni.
Utcán gyalogolva meg úgyis táskában lenne és simán vennék hozzá inkább nagyobb táskát, ha szükséges (több szendvics is fér mellé bizonyára).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest