-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Jók ezek a vélemények, engem az iPad vonzott be, miután mini méretben semmi használható nem volt Android fronton. Nagyobb méretben a Samsung S széria talán jó lett volna. Telefonban évek óta Android flagshipet használok, ezek szerintem jók (régen Sony, most Samsung és Asus pl), de az tény, hogy az olcsóbb típusokkal hosszú távon csak a nyűg volt a családban, így lassan mindenki Samu S szériát használ, ezek szerintem kiválóak.
Laptopban most kezdem magam annyira felhúzni a Windowson, hogy ki szeretnék próbálni egy macbookot. Mondjuk Apple oldalon meg eszméletlen a felár egy kis plusz ramert vagy tárhelyért...
Bocs a nagyon offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest