Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tybsen
üzenetére
Vagy tíz éve csak apple cuccokat használok. Miért? Mert bíztam az adatbiztonságban, amit nyújtottak és amiért működik, mindig működik.
Ehhez képest nemrég kijött a balhé a frissítés utáni képek visszaállásáról... gondold el, ha a lányomnak ajándékozott i11-en visszajönnek a pöcsös képek, visszamarad a növésben... Persze, magyarázták, hogy a törlést milyen módon állította vissza, csak volt olyan, akinél olyan fotó is visszajött, amit még másik telóval csinált. Adatbiztonság... hát ezt kihúzhatjuk vagy legalábbis nem tenném be a plusz oldalra.
Akkor most itt vannak az apple pay-es tömeges levonások. Ezt olyan ügyesen megoldották, hogy habár ismert volt a hiba, még azért volt akinél másnap is volt levonás. Egy apple-nél ilyen baki?? WTF.
Meg azért nyitogatták a pofonosládát, hogy apple watch-ra jöttek a szivárványos hátlapok...csak azok. "Normál" embernek való nem. És akkor úgy jön a frissítés, hogy "Tisztelegjünk az LMBTQ közösség előtt" - Abszolút nem vagyok homofób vagy előítéletes, de ez kib@szta a biztit. Tisztelegjek előttük? Mi a f@szért? Elhozták a rák ellenszerét vagy a világbékét?! Menjenek a ...szomba.És ekkor mondtam, hogy úgyis 10 év után kicsit uncsi már az iOS, felkavarom az állóvizet egy Samsung próbával. És ekkor jött a felismerés, hogy óóó bakker... akkor az airpodsnak annyi... mac-en dolgozva a szinkronizálások egy részének annyi... SZóval, hogy ekkor jött a felismerés, hogy igazából mennyire bezártam magam az ökoszisztémába. Oké, működik. De ha valami elszaródik, akkor csak a nem kicsit túlárazott apple terméket vehetem megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest