Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nem az Apple pay volt (ezen már nevetek, 100x még biztos nem írtuk le, de lassan rákeresek).
A képek visszajövetele is egy olyan kérdés, amit elhiszek, de. Itt a fórumon egy eset volt amikor ilyen volt, amiről a végén kiderült, hogy úgy adták tovább a telefont hogy nem volt szabályos Apple id váltás és adattörlés.
Persze mindenki azt használ amit akar, de ha ezzel akarod megmagyarázni a váltást, akkor ez pont nem jó. Be kell vallani magadnak hogy unod és ki akarsz próbálni valami mást.
-
NavySeal
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
OFF:
Én csak kb 2 éve léptem be az Apple világba.
Nokiás voltam, majd egy kis androidos pár év és most apple.
Van 13-as iphone, AW9 és most vettem egy iPAD Air 6-ot 11"-ban.
Amiért ezeket választottam:
- iphone 13: ebben a méretben és ilyen akku idővel nem volt akkor más alternatíva nekem
- AW9: alvásmonitorozásban és csuklós pulzusmérésbenmessze az egyik legjobb, hobbi célra nem is kell másik edzős óra (Garmin 745 volt)
- iPAD: szerettem volna egy hosszú távon is jól működő tabletet, szerintem ez ki fog szolgálni (engem a 60Hz nem nagyon érdekel). Igazából a Pencil Pro (még nincs meg) miatt is vettem, de hozzáteszem nem fogom nagyon kihasználni, hisz nem rajzolok. Anyagilag nem tudom az iPAD-et alátámasztani, ezt gondoltam hosszú távra jó megoldásnak, de lehet egy jobb Androidos is megfelelt volna...Szóval én sem élem ezt meg kényszerek, amíg jól működnek. Kétségtelen, hogy nem olcsó cuccok, de jól működnek legalább együtt.

-
tybsen
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Teljesen követhető, amit mondasz és érthető a biztonsággal kapcsolatos aggodalmad. Az általunk áhított-elvárt biztonság sajnos valószínűleg nem létezik. sőt, egyre kevésbé fog létezni valószínűleg.
Talán egyik-másik gyártó szebben csomagolja be, de meglehetősen szkeptikus vagyok, főleg a mesterséges inteligencia erőltetésével.
Az unalommal kapcsolatos dolgokat teljesen megértem, én is vágyom az újdonságra illetve vágynék de inkább a biztos unalmat választom aztán ez persze mindig változhat 🤣
-
z67
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nekem PC-m van, Android telefonom és iPad prom. Tabletben nem találtam jobbat más vonalon. Több kísérletet tettem iPhone-nal. Mac gépem sosem volt. A könyvolvasást kindle appal oldom meg például, de szerintem szinte mindenre van megoldás. A fotók pl. Synology appon mennek, még fapadosabb mint a google photos, de az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Parfüm topik
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest