- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Mivel nem jelent meg márc 26-án sem az oled 11" pro, nem várok tovább. Rendeltem egy 256GB cellular 11" prot (2022) azonnali cseregarival alzába.
Már most se nagyon van a 2022 es ipad prokból sem az icentre sem az istyle üzletekben és mondták, hogy ha megjelenik az új, akkor nem is lesz már ezekből, csak az a pár darab ami jelenleg készleten van.
Azonnali cseregarival viszont, ha már nem lesznek kaphatóak a mostaniak (nem tudják ugyanarra becserélni alzában, akkor elállás, vagy ár beforgatás van), majd beforgatom az árát az újba, ha nem lesz nagyon drága.
Ha meg nagyon drága lesz, akkor örülök, hogy még tudtam az utolsó darabokból venni a jelenlegiből "normális" áron, mert más opció 120 hz-es ipad-re nem lesz, csak a pro, de ha megszűnik a 2022 pár hónapon belül, akkor majd az új rohadt drágán lesz csak. Persze árakat nem tudunk, de én most ezt látom a legoptimálisabb választásnak, viszont mindenképp azonnali cseregarival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest