Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
vaguny
üzenetére
Üdv. Először ez nekem sem tetszett, meglepődtem, kérdezgettem, hogy ez normális-e, de sajnos az a helyzet, hogy ezzel együtt kell élni. Az Air 5 ilyen. Viszont, lassan másfél éve nagy megelégedéssel használom. Egészen addig érdekelt, amíg megvettem, megnéztem, aztán tok került rá, amit csak takarításkor veszek le. És így egyáltalán nem érdekel ez az ügy. Ugyanis nem lassul be, sokáig bírja, mindent meg tudok vele csinálni, gyakorlatilag mintha teljesen új lenne, pedig szinte folyamatosan megy és szinte egy laptop ereje van benne (egy évig sem asztali gépet sem laptopot nem használtam, miután megvettem, csak most sok táblázatot kezelek, amihez kell két nagy kijelző, ezért kellett egy macbook is, de előtte nem hiányzott) Szóval, szerintem is nagyon gáz, hogy ez ilyen minőségű házzal jött ki, de nem igazán jön elő a hétköznapokban. Persze, megértem, ha ennek ellenére vissza küldöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest