Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Támadt volna egy ötletem, amit aztán lehet nem lehet megvalósítani, de hátha.
Van egy 64GB-os táblagépem és egy 256GB-os telefonom és arra gondoltam, hogy mivel a telefonra férnének jobban játékok, viszont nagyobb kijelzőn mégis jobb volna a játék, hogy van-e arra valami mód, hogy valahogyan tükrözni a telefon képét táblagépre?
Azért nem egyből TV-re gondolnék, mert az egyrészt úgysem sikerülni, mivel Google Chromecast és Apple egymás ellenségei lehetnek, másrészt ha mégis mennének együtt, biztosan lenne észlelhető késés, miközben gondolnék arra, hogy iPad és iPhone között minimálisabb lehetne a késés.Hirtelenjében kipróbáltam, hogy mindkettőn elindítottam egyidőben a Képernyő tükrözése funkciót, de nem látták egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest