- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gamepad
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Kis kiegészítés de már nagyon off: szerintem nem nagyon áll meg az hogy mindent IS gyakorlati formában kell tanítani.. 1-2 példa, relációs adatbázisok elmélete X. normálforma, matematikai logika stb.. valamilyen szinten be lehet hozni a gyakorlatiasságot, de ezeket nem nagyon lehet arra a most hájpolt oktatási formára átültetni (szerintem). Egyik közeli ismerősöm nagy támogatója ennek, lehet ez már generációs beidegződés de egy nagyon picit kétségbe vonnám hogy ha csak azt tanul valaki amit szeret.. egy csomó minden szeretem dolog nem-szeretem dologra építkezik.. Nehezen lehet sok mindent kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- VR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest