Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"Otterbox Defender tokkal megy a Qi? Újat mondtál."
Valszeg nem vagy kis hatásfokkal menne a vastagsága miatt, de természetesen nem tudom kipróbálni, hisz az isteni, "forradalmi" Apple nem támogat Qi-t (sem). De azért is vettem minden újabb iPhone-omhoz a Defendert, mert úgysincs a telókban Qi, így nem kellett miatta vékonyabb tokot választanom. Ha lett volna Qi, vékonybbat veszek. Az Otterboxnak is vannak strapás, ám vékonyabb tokjai, amik már biztosan (jól és hatékonyan) mennének Qi-val.
"Apple cuccaim vannak, tehát működnek keresztben"
Kár, hogy "csak" Apple-ekkel. Míg ha megveszel egy szabvány MHL, SlimPort adaptert vagy Miracast receivert, azt bármivel tudod használni: Android, (Miracast-nál) Windows Phone, desktopok, minden. Ráadásul az Apple Lightning – HDMI / VGA, 50 dolláros adapterei eleve rosszabb minőségű jelet adnak ki, mint a konkurencia (vagy a 30-tűs régi csati), ha nem az adapterben történik a videofile dekódolása, azaz mirrorozol vagy egy app direkt ír a videokimenetre. Nesze neked Apple "minőség"...
"A microUSB a legnagyobb rakás fos, amit valaha kitaláltak, annál még a 30 pines is jobb volt, mert ki tudtam tapogatni, melyik irányba fordítva kell bedugni."
Igen, ezt leírtam alább is: a microUSB a három közül a legrosszabb. Ennek ellenére különösen az olyan tokoknál, amik védik a Lightning portot is (nem csak a Defender ilyen), a Qi töltés lehetősége nagy segítség & időmegtakarítás & lehetséges hibák megelőzése lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- gregdepo5 károsultjai
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest