-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmakszim
őstag
válasz
consono
üzenetére
Nem volt egyértelmű, hogy szoftver téren hiányolod az innovációt. Elfogadom a véleményed. Sőt, azzal igazából vitatkozni se tudok. Tény, hogy az M1-ből többet is ki lehetne hozni tablet fronton.
Meg én simán el tudnék képzelni egy DeX-féle megoldást az iPhone-nál is. Monitorra kötve lehetne egy olyan felülete, mint az iPad-nek. Úgyis USB-C-vel jönnek már a 15 modellek.#44014DanielLong A macOS-t szerintem nehezebb lenne megszokni, mint a portok, vagy a numerikus billentyűk hiányát. Igazából végig kell gondolni, hogy ezekre tényleg szükséged van-e. Én egy árva usb-A adapterrel elvagyok már 6 éve.
A kijelző nem matt, de nem is annyira fényes, mint az átlag laptopé. Egyszer a kezem közé került egy OLED kijelzős Razer és még zárt térben is úgy csillogott, borzasztó volt. Szóval fényes és fényes kijelző között is van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest