Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok
Tanács kellene. Van egy ezer éves iPad mini 2-m, amit leginkább már csak a gyerekek használnak youtube kids meg netflix dolgokra. Netezni már nem szeretek rajta, mert nagyon lassú és inkább iphone 13 pro-n oldom meg.
Viszont most lehet fiatalítanék ipad fronton, de én kezdek elveszni a kínálatban.
Felhasználást tekintve maradna a gyerekek „játékszere” (youtube, netflix stb), de persze én is használnám tartalomfogyasztásra, ha már használható a sebesség.
Nem zárkózom el használt, pár éves eszközök elől sem, ha nincs gari az sem baj, hisz a mostani mini is bírja szegényem.
Szóval, ki mit ajánl?
Mini mérete gyerekeknek ideális, de igazából nagyobbat is biztosan elviselnek, meg persze én is
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest