Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok
Tanács kellene. Van egy ezer éves iPad mini 2-m, amit leginkább már csak a gyerekek használnak youtube kids meg netflix dolgokra. Netezni már nem szeretek rajta, mert nagyon lassú és inkább iphone 13 pro-n oldom meg.
Viszont most lehet fiatalítanék ipad fronton, de én kezdek elveszni a kínálatban.
Felhasználást tekintve maradna a gyerekek „játékszere” (youtube, netflix stb), de persze én is használnám tartalomfogyasztásra, ha már használható a sebesség.
Nem zárkózom el használt, pár éves eszközök elől sem, ha nincs gari az sem baj, hisz a mostani mini is bírja szegényem.
Szóval, ki mit ajánl?
Mini mérete gyerekeknek ideális, de igazából nagyobbat is biztosan elviselnek, meg persze én is
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest