Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Köszi szépen Neked is!
Persze másra is használom de csak átlagos felhasználó szintjén - meg van toll is, jegyzetelni is szoktam vagy képeket összevágni de mindent csak a magam nem professzionális módján. Érdekel a rajzolás, az nagyobb kijelzőn persze jobb lenne, de a 11 colon sem alkottam még semmi maradandót 😅. Valószínűleg ez ilyen régi androidos beidegződés hogy két évente kell venni valamit mert nem működik és most ingerem van pedig nincs rá szükség.🤷♂️
Gondolkodtam azon is, hogy a meglévő Chromebookot cseréljem le inkább egy MacBook Air-re új iPad helyett, mert árban kb ugyanott van. De jellemzően többet használom az iPad et mint a Chromebook-ot, ezért valószínűleg ez így is maradna és Macbook nem lenne kihasználva (egész nap gyakorlatilag a céges laptop illetve céges monitorok előtt dolgozom, úgyhogy utána már nem akarok egy újabb laptop elé beülni - beteg világ 😬😅). Illetve valahogy zavaró is hogy nem érintőképernyős a MacBook.Na majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest