-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
talamasca
üzenetére
Hát nekem már másfél éve az M1 pro van, így nem kell váltani.
"A Luma nem rossz" de nem is jó. Ez a privát véleményem, tudva, hogy youtuberek ezrei használják megelégedéssel. Inkább úgy fogalmazok, nekem elképesztően nem esik kézre a használata, pár komolyabb dolgot például megtaláltam benne, pár alap dolgot pedig netes kereséssel se. De mindegy, annyira nem érdekel, le is tettem a használatáról már. Most, hogy jön a final cut, bekerülhet a "megvásárolt, de törölt" appok sorába. Nem bánom, hogy megvettem, mert pár videót megcsináltam vele, aminél azt az adott funkciót nem tudtam kiváltani a gyári imovie-val, de nem bánom, hogy lesz pro alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S11 256GB 11" Wi-Fi Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest