- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
consono
üzenetére
Ebben lehet valami. Nekem a 15.7 van meg fenn, nem automatikus OS telepitessel, csak ertesitessel, hogy mar van frissebb. Amikor ramentem a szoftverfrissitesre, hogy mi a helyzet ott, akkor miutan ujra raneztem a rendszeradatokra, akkor mar csak 5.7 gigat mutatott. Szoval lehet, hogy annak ellenere, hogy en csak ertesitest kertem, enekk ellenere letoltotte az osszes azota levo frissitest es eltarolta. Most, hogy megneztem, meg kitorolte a fel nem hasznaltakat es csak a 16.3-at hagyta meg.
De ez csak egy laikus okoskodasa 🤷♂️
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Retro teló rajongók OFF topicja
- PlayStation 5
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest