Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Szèp jó reggelt mindenkinek. Segítségeteket szeretném kérni, mert ipad témában nagyon nem vagyok otthon. Tehát a kérdésem az lenne, hogy a kislányomnak szeretnék karácsonyra venni egy olyan ipadet amin tud rajzoló programot futtatni. Ezáltal olyan jöhet szóba amin használható ceruza is. Nem nagyon szeretnék milliókat költeni, mert ez hobby nála és ha 3 napig lesz "csoda" akkor ne fájjon nekem annyira
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
Üzleti előfizetők hirdetései
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (13db maradt)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat