Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Szèp jó reggelt mindenkinek. Segítségeteket szeretném kérni, mert ipad témában nagyon nem vagyok otthon. Tehát a kérdésem az lenne, hogy a kislányomnak szeretnék karácsonyra venni egy olyan ipadet amin tud rajzoló programot futtatni. Ezáltal olyan jöhet szóba amin használható ceruza is. Nem nagyon szeretnék milliókat költeni, mert ez hobby nála és ha 3 napig lesz "csoda" akkor ne fájjon nekem annyira
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Microsoft Exchange Server
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Linux haladóknak
- iPad topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat