-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Az ipad air 2-vel valamelyik pencil kompatibilis? Ha igen melyik? Köszi a választ
-
amdboy
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Köszönöm
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! A kiszemelt ipadhoz adnak egy pencilt is. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy eredeti e?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Nemrèg volt kèrdèsem ipadokkal kapcsolatban. Vagyis a kislányomnak vennék karácsonyra. Leginkább a rajzolás érdekli ( jelenleg 7.-es és ezen a vonalom fog elméletben tovább tanulni), de ez mellett nyilván pár játékot is tesz majd rá. Találtam 3 ipadot. Egy ipad air 3-at, egy ipad 7-et és 8-at. Árban az első pencillel együtt 150k a másik csak az ipad 8 az 100k az ipad 7 pedig 80k. Szerintetek melyik éri meg jobban? Illetve használatra melyil a jobb? Melyik éri meg jobban? illetve kicsit aggaszt, hogy az ipad 8 csak 32gb. Elég az? Köszi a válaszokat

-
amdboy
senior tag
Köszi a válaszokat. Elméletben komolyan gondolja most 7. Osutályos és gondolkodik rajta, hogy valami ilyen irányba fog tovább tanulni. Viszont még gyerek, lehet az is, hogy hamar ráun. Egyébként rajztáblája van amit pc-re lehet kötni. Igaz az 30k volt ez meg azért ahogy nézem az árakat 150+ lesz minimum. És ez azért nem kicsi kiadás karácsony ide vagy oda.
-
amdboy
senior tag
Újat mèg átgondolom de ahogy látom horror áron vannak. Mèg agyalok a 7-8-9-en. Kicsit utána olvasok mèg. Köszi a válaszokat
-
amdboy
senior tag
Szèp jó reggelt mindenkinek. Segítségeteket szeretném kérni, mert ipad témában nagyon nem vagyok otthon. Tehát a kérdésem az lenne, hogy a kislányomnak szeretnék karácsonyra venni egy olyan ipadet amin tud rajzoló programot futtatni. Ezáltal olyan jöhet szóba amin használható ceruza is. Nem nagyon szeretnék milliókat költeni, mert ez hobby nála és ha 3 napig lesz "csoda" akkor ne fájjon nekem annyira
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
illetve ahogy nèzegetem Pencilből van 1 gen ès 2. Gen.ez mindegyik ipaddal kompatibilis?
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat