Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Carasc0
üzenetére
Részben tudok csak válaszolni.
Magyar boltokban nem vagyok annyira otthon (vám, ÁFA előtt vettem még az aliről), inkább mutatnám, hogy milyen vált be. Az egyik készüléken ilyen van, a másikon a bill. miatt csak egy ilyen egyszerű hátlap. UAG tokot lehet kapni, egy ismerősnek ilyenben van a készülék, fogtam én is kezemben, nagyon erős, biztos nem hajlik meg. De nagyon jó értékelést kapnak a Zugu tokok (talán ez a legjobb mind közül, ha biztosan nem kell bill.)Fólia (Toll on): a hozzászólások alapján két fajta kijelzővel érkeznek az ipadek:
1, "semmitől sem karcolódik meg"
2, "levegő is karcolja"
(Troll off)Ha csak itthon használnám szerintem nem lenne rajta fólia, mert nem karcolódna.
A toll és a környezet miatt viszont van rajta jobb minőségű (ESR) üvegfólia.
Hiába próbálom mellőzni a krétát, a kollégák mindenhová leteszik a szivacsot és néha nekem is használni kell, így "poros" a környezet és tényleg bátrabban viszem magammal, veszem elő bárhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Troll off)