Hirdetés
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Gamepad
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Nem tudom érdekel-e bárkit is, de megosztom a legújabb videólejátszós tapasztalataimat.
Szóval amikor nem Netflixen, vagy egy éppen aktuális streaming platformon filmezek, sorozatozok, akkor a processzem úgy néz ki, hogy:
- iPaden letöltöm a torrent file-t, azt Files appban bedobom OneDrive-ba.
- A Windowsos gépemen a torrent kliens figyeli a leszinkronizált torrent file-os mappát, és egyből megkezdi a letöltést.
- UPnP szerverrel pedig megosztom a letöltött media tartalmakat, és iPaden valami videolejátszóval megnézem.Elméletben nagyon szép a folyamat, a Windows-os géphez hozzá sem kell nyúlnom. Ahol gond volt, hogy a korábban használt media serverem nem igazán szerette magától befrissíteni a library-t. Az UMS-sel nincs ilyen gond.
Viszont az UMS-t eddig nem szerettem, mert az LG TV látta, de az Infuse az iPaden nem. Alapvetően fel sem merült bennem, hogy az Infuse-zal bármi gond lehetne, mert mégis csak egy havidíjas, gyakran frissített app. De a nagy francokat.
Mostanában nem egyszer kellett újraindítanom, mert tekerésnél kifagyott, és egyre gyakrabban volt problémája a media server elérésekkel.
Úgyhogy kukáztam az Infuse-t, megvettem az NPlayert ami egyszer fizetős és sosem voltam boldogabb. 70 órányi töltés nélkül, pöccre látja az UMS szervert, kezel DTS hangot, mindenféle HDR-t, úgyhogy 10/10 az élmény. Tudom, gyakran volt már itt ajánlva az NPlayer, de most itt van még egy. Tényleg nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest