Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Múltkor bementem egy üzletbe ahol nézegettem tokokat.
Néhány mondat beszélgetés/keresgélés után az eladó azt javasolta hogy felejtsem el a tokokat meg fóliákat inkább vegyek egy két-három éves biztosítást (150-180€), az Apple tokkal (89€) meg fóliával már majdnem ott vagyok árban.
Mondtam neki hogy én nem csak két-három évig szeretném használni, ha nem vigyázok rá három éven keresztül akkor lesz egy ütött-kopott karcos cucc, ezért is szeretnék egy olyan tokot ami a legjobb számomra. Erre: a biztosítás lejárta előtt véletlenül essen le és kapok egy új modellt aztán annyi. Csak néztem hogy hát szerintem ez csalás.

Ettől függetlenül elgondolkodtam rajta hogy három évre tényleg gondtalanul lehetne használni ha valami történne vele, de nyilván elég sokba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest