Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Múltkor bementem egy üzletbe ahol nézegettem tokokat.
Néhány mondat beszélgetés/keresgélés után az eladó azt javasolta hogy felejtsem el a tokokat meg fóliákat inkább vegyek egy két-három éves biztosítást (150-180€), az Apple tokkal (89€) meg fóliával már majdnem ott vagyok árban.
Mondtam neki hogy én nem csak két-három évig szeretném használni, ha nem vigyázok rá három éven keresztül akkor lesz egy ütött-kopott karcos cucc, ezért is szeretnék egy olyan tokot ami a legjobb számomra. Erre: a biztosítás lejárta előtt véletlenül essen le és kapok egy új modellt aztán annyi. Csak néztem hogy hát szerintem ez csalás.

Ettől függetlenül elgondolkodtam rajta hogy három évre tényleg gondtalanul lehetne használni ha valami történne vele, de nyilván elég sokba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest