Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Most hogy nem jött az ipad mini refresh, elkezdtem agyalni hogy kéne venni egy mini 5 öt. De mivel kukabúvár és üveggyűjtő áll a névjegykártyámon, nem akartam sokat költeni. Gondolkodtam hogy mire használnám, és olvasáson meg filmnézésen túl nem sok mindenre. Utoljára iPad airem volt, amivel boldog voltam teljesen, csak a mérete miatt sosem vittem magammal, mert táska kellett mellé, és macera volt előtúrni amikor kellett. Így a mini 5 ötletét downgrade-eltem egy mini 2 beszerzésére. Pár nap kutakodás után találtam egy mini 2 32 wifi space grey-t 89% os akksival gyönyörű állapotban. Árban is baráti volt, 16K HUF
2 napja gyűröm, és nem tudom felfogni miért “ölte meg” a gyártó ezt a méretet. A lábbusszal közlekedő átlag usernek ez a méret szerintem tökéletes. Nem kell a táskámba tennem mint a macbookot, elfér a farmerom farzsebében, vagy a dzsekim belső zsebében. Konkrétan mióta megvan az eszköz a telefonommal úgy érek haza egy 14h-s aktív nap után hogy a smart battery case emben még van 40%, avagy a mini teljesen kannibalizálta a telefon használatát nálam. Tömegközlekedésen airpods-szal filmet nézek rajta vagy doksit olvasok, ha beértem az irodába akkor meg szünet alatt redditet browseolok. A pici storage sem issue, ha kell valami nagy content, majd airdroppolom a telómról, ott még van 90 giga szabad helyem.
Titkon reméltem azért van ennyire elhanyagolva a mini mert jön a foldable iphone, de jött a pletyi hogy 2022 ben jön majd, addig tuti marad nálam az iphone x + mini 2 ultra budget megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest