Hirdetés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
HoppMaster
üzenetére
Na, ez meg a másik. Feltettem valamit fix áron, 150-ért, ami reálisan, garitól, állapottól függően 150-200 eur között mozog. Boltban, újan 200-220. Szövegben is leírtam, hogy nincs alku. Napi 3 üzenetet kaptam, hogy 100-ért viszi, vagy hogy mennyi az alja. Volt, aki azt mondta, hogy 140. Mondom, legyen 145. Annyiért nem kell, az sok. LOL, 5 eur?!? Kb 4-5 napot volt fent, amikor rám írt valaki, hogy eljönne érte, ha tényleg szép állapot, viszi. Másnap jött, megnézte, felajánlottam, hogy bekapcsolhatja, de nem akarta. Fizetett, vitte. És őszintén: jól járt vele.
Hülyék ezek komolyan. Eladni mindent annyiért akar, amennyiért vette, venni meg a félár is sok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest