Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- CPU alulfeszelés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukucska12
friss újonc
A hozzászólásod első részével nem értek teljesen egyet, de nem akarom feszíteni a húrt. Bár megtehetném, mert valaki úgyis fel fog jelenteni, amint meglátja, hogy friss újonc vagyok, hiszen ez Magyarország. Igazából azért regisztráltam, hogy a másik “károsultnak” tudjak segíteni Youtube ügyben. Figyeld meg, pár óra múlva szürke leszek 😀.
Igen, sok türelem kell az Apple-höz és rengeteg pénz. De azt pl nem tudom megszokni, hogy kilövöm LG tévére a youtube-ot és leáll, homokórázik, stb. Ugyanazon a hálózaton ugyanazon tévén a droid kiválóan működik.
Vagy a gyári billentyűzet amit művel, az kritikán aluli egy Samsung billentyűzethez képest. És tudom lehet rá külső billentyűzetet tenni, de nem szeretnék a biztonság miatt. És hát mind a vágólap, mind a szójavítás lehetősége minősíthetetlen. És az elgépelt szavakat megtanulja, törölni nem tudtam. A neten se találtam erre megoldást. A “béna” droidnál meg nyomok egy hosszút a tévesen megtanult szóra, törlés és többé nem dobálja fel.
Mindegy, talán megszokom, talán nem, majd elválik. Egyelőre marad ez, mert nem akarok bukni rajta. De az már 98%, hogy a droid telefont nem cserélem almára, pedig először akartam. Nem fogom én szivatni saját magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- CPU alulfeszelés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi