Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kukucska12

friss újonc

válasz xhege #33276 üzenetére

A hozzászólásod első részével nem értek teljesen egyet, de nem akarom feszíteni a húrt. Bár megtehetném, mert valaki úgyis fel fog jelenteni, amint meglátja, hogy friss újonc vagyok, hiszen ez Magyarország. Igazából azért regisztráltam, hogy a másik “károsultnak” tudjak segíteni Youtube ügyben. Figyeld meg, pár óra múlva szürke leszek 😀.

Igen, sok türelem kell az Apple-höz és rengeteg pénz. De azt pl nem tudom megszokni, hogy kilövöm LG tévére a youtube-ot és leáll, homokórázik, stb. Ugyanazon a hálózaton ugyanazon tévén a droid kiválóan működik.
    Vagy a gyári billentyűzet amit művel, az kritikán aluli egy Samsung billentyűzethez képest. És tudom lehet rá külső billentyűzetet tenni, de nem szeretnék a biztonság miatt. És hát mind a vágólap, mind a szójavítás lehetősége minősíthetetlen. És az elgépelt szavakat megtanulja, törölni nem tudtam. A neten se találtam erre megoldást. A “béna” droidnál meg nyomok egy hosszút a tévesen megtanult szóra, törlés és többé nem dobálja fel.
    Mindegy, talán megszokom, talán nem, majd elválik. Egyelőre marad ez, mert nem akarok bukni rajta. De az már 98%, hogy a droid telefont nem cserélem almára, pedig először akartam. Nem fogom én szivatni saját magam.

33284xhege Benne van évek óta, csak nem magyarul.

Új hozzászólás Aktív témák