Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Kicsit érzelmekkel túlfűtött lett ez a hsz, nem gondolod?
Én is Androidos vagyok, sőt egy Pixel 4 mellé szereztem be anno az Air4-et.
Torrent: Ennek elébe mehettél volna egy kereséssel, érdemes platform váltás előtt azért utána nézni.
IPA: Tudtommal XCode-ból továbbra is megoldható ha van kéznél Mac.
Desktop: Itt miről is beszélsz? Tablet piacon ez a legjobb megoldás ha nem számítjuk a Samsung féle DeX-et ami ugye zabálja az akkut mint akinek kötelező és elég bugos is sajnos (pedig egy király irány lenne a DeX)
Hub: Erre nem igazán tudok mit mondani, nálam értelmes minőségű Dell Hub és dokkoló az amire néha rákerül és semmi ilyet nem tapasztaltam.
Youtube: Ez pedig már már warez kategória, a background play egy fizetős szolgáltatás, az, hogy droidon vannak hackelt megoldások az nem azt jelenti, hogy hivatalos. Nem is véletlenül nincs fent storeban YT replika. Ennek is utána mehettél volna egy kereséssel.
Töltés: Itt azért nem ennyire drasztikus a helyzet, nálam kb 2 óra alatt tele nyomja.
Gondolom hamar kijöttek ezek a problémák, állj el a vásárlástól és jó napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arch Linux
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest