Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
A probléma sajnos továbbra is fennáll: én iPhoneomon látni a mappát, én iPademen szintén látni, asszony iPhoneján (meg van vele osztva) szintén viszont az iCloud fiókomban továbbra sem. De az az érdekes, hogy csak ezt az egy mappát nem látom...

"Összes iCloud" látszik. -> Létrehoztam egy "Próba" jegyzetet, azonnal látszott minden készüléken és az iCloudban is.
"Jegyzetek" látszik -> Létrehoztam egy "Próba" jegyzetet, azonnal látszott minden készüléken és az iCloudban is.
"Ház" megosztott mappa egyáltalán nem látszik az iCloudban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest