- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
-
Süvi
őstag
A 300-350$-os(Eurós) magickeyboardok mellett biztosan jönnek majd jó alternatív megoldások pl. ez a Logitech.
Szerintem a magic keyboard induló ára 129.900 lesz, vagy 134.990, mint a legolcsóbb ipad. -
kuntics
aktív tag
válasz norbertoth #28177 üzenetére
Nekem működik a széthúzás. De ha a billentyűzet jobb alsó gombját hosszan nyomod,akkor ki is választhatod az osztott billentyűt.
-
adalbert1
veterán
Szerintetek mikorra várható a 2018-as Pro modellek leárazása (mondjuk ahhoz hasonlóan, ahogy a 2017-esek is le voltak árazva, mikor kifutóak voltak), most, hogy itt a 2020-as Pro?
Illetve Air-ből idén vajon lesz új modell? Gondolkozom, hogy a Mini 5 helyett/mellé jó lenne valami nagyobb képátlóval rendelkező ipad is itthonra, viszont valahogy a jelenlegi Air-re kicsit sajnálnám úgy a pénzt, hogy hardware-ben azonos a Mini 5-ömmel, csak a kijelzője nagyobb.
ipad 2019-re nem váltanék, egy ideig párhuzamosan volt minim és 2018-as ipadem, és azért a mininek érezhetően szebb a kijelzője (nem a ppi-re gondolok, hanem a színekre és a kisebb tükröződésre), szóval most már azt tekintem alapnak.Viszont ez a forint gyengülés lehet hogy betesz a vásárlásnak (ha tartós marad), és így inkább tényleg megvárok majd egy új airt (habár a legutóbbi kettő között is eltelt pár év, ki tudja, hogy lesz-e következő és mikor), vagy valami másik modellt.
-
őstag
válasz r3dsnake #28222 üzenetére
Igen, én bíztam benne hogy lesz valami módosítás / erősítés a 2018-as verzióhoz képest, és az Air2-t lecserélem rá, de ezzel a videóval elment tőle nagyon a kedvem. Ennyi pénzért elvárom, hogy ne görbüljön el mert táskában hordom stb.
Lehet így benevezek egy új Air-re, kár hogy a múltkori nagy iSytle akcióban nem csaptam le a 2017-es Pro modellre. 120Hz biztos jó lenne.. -
qqq
tag
Már én is néztem jó pár Bluetooth billentyűzetet, de magyart még nem találtam a neten, ami megfizethető lenne (az Apple árakhoz képest értem). Vettem egy Ewentet, de az Air3-on a 0-t sehogy sem tudtam előcsalni (az eladó sem, amikor visszavittem), csak í-t volt hajlandó beírni. Szóval ti tudtok magyar kiosztásút, ami tényleg jó is az Air3-hoz? Köszi!
-
bostone
addikt
A pro verzíóhoz használ valaki merev tokot?
Ami jelentősen erősíti a készülékházat. -
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata, hogy mennyire kényelmes egy 11"-os iPad Pro-n rajzolni, színezni, illetve fotók utómunkáját végezni szemben egy 12.9"-ossal? Nézegetem itt Londonban a refurbished, illetve kifutó iPad Pro-kat, de nem igazán tudok dönteni, az árbeli különbség pedig elég látványos. Van értelme a 256 GB-os verziót venni bármelyikből? 20GB-os Adobe Cloud előfizetésem van a fotókhoz, illetve Procreate-et használnék rajzolásra, mellette egy pár színező appal.
Köszi
-
-
Ringman
nagyúr
hát de, ez konstrukciós hiba.
ez egy munkaeszköz (pro), ergo elvárható, hogy nem hímes tojásként kell vigyázni rá.
egyszer megpakolja jobban a táskáját az ember (ez is user error persze), aztán meghajlik egy 800$-os "profi" tablet.milyen véletlen erőhatásra lett ez tervezve/tesztelve? (főleg hogy ez a 2. generáció ebből a modellből)
és vegyük hozzá, hogy az előző modell a gyárból (!) deformálva érkezett egyeseknél:
Apple confirms some iPad Pros ship slightly bent, but says it’s normalettől függetlenül az ipad 10,5 rugged case-t kapott nálam is.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
kátú
őstag
válasz Sumptuous #28239 üzenetére
de egy kevesebb, mint 6mm es eszközről beszélünk, nem kicsi kijelzővel. Nem akarok tőle ilyet elvárni. És nem is lehet. Ha pedig olyan vastagságú lenne, hogy ezek egyike se legyen opciós, akkor mindenkinek az lenne a baja, hogy úristen vastagabb, mint 6mm és basszus, nehezebb 200g vel... részemről ez nem egy releváns elvárás. A 7.9 esre se tenyerelek még véletlenül se, mert simán lehet, hogy eltörik. Nem próbálgatom
It still works!
-
SidCorky
őstag
válasz Ringman #28240 üzenetére
Munkaeszköz, de nem úgy hirdetik, hogy kőműves munkákra is jó. Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Ringman
nagyúr
válasz #05304832 #28245 üzenetére
ezt hogy?
mennyire életszerű, hogy nem lehet egy tabletet bárhol fogva megemelni?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz SidCorky #28244 üzenetére
remélem nem ez az átlag merevség egy tabletnél.
értem én, hogy nem tesz jót egy leejtés, de azért nem kellene olyan eszközöket tervezni, ami ennyire sérülékeny.a 6 mm vastagságot meg nem tudom egyáltalán ki kérték, értelmetlen ez a vékonyítás, ha rá kell tenni egy tokot, hogy a kamera miatt ne billegjen az asztalon.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DaveNo1
veterán
válasz #05304832 #28248 üzenetére
Jah én is ezért választottam a 17-es prot (na meg az elég jó ár-érték arány miatt), elég sokat olvastam róla, hogy simán táskában hordva is hajlás kerülhet a 18-asba, annyira nincs szerkezeti integritása. Gyakorlatilag van egy vékony alu keret belül 0 megerősítéssel.
Úgy látszik ez megmaradt a 20-asnál is, úgyhogy majd a következő, 17-es úgyis elég mindenre még jó ideig.
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest