-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mivel az esetek 90%-ban böngészőn belül dolgozok, a maradék 10% pedig remote desktop, jött az ötlet, hogy az iPadet asztali géppé alakítsam.
Létezik hozzá való dokkoló(lighting) amin keresztül monitor+bill+egér kapcsolható rá, és még tölti is közben? Általában USB-C portos dokkókkat láttam, de félek egy lighting-USB-C adapter közbeiktatásától, és abban sem vagyok biztos hogy a PC-kre felkészített dokkolókat felismeri.
Valakinek van tapasztalata? -
cigam
titán
válasz
w.miki
üzenetére
Lehet tudni mire használná?
Ha még tanul, kedvezményesen, plusz ajándékkal is megkaphatja. -
cigam
titán
iPad billentyűzetes tokhoz létezik magyar matrica készlet? Állítólag kissebb matrica kell mint a laptopokhoz. Milyen néven/hol kell ilyet keresni?
(Nem az enyém, nem mértem le a gombokat,nyugdíjas kollega kérdezte telefonon) -
cigam
titán
válasz
Flashback
üzenetére
Nem tudom mi lett a történeted vége, de ma ingyen elérhető a MagFone iPhone Unlocker for Win 1.1.0
Állítólag ez le tudja venni az MDM-et is. -
cigam
titán
válasz
Sordoran
üzenetére
Simán visszakérheted az árát.
-
cigam
titán
válasz
Sordoran
üzenetére
Más (külföldi) videós fórumokban is kérdezz rá a pontos modell megadásával. Az ember azt gondolná, hogy h.264, mov meg mp4, és mindent megeszik, de vannak "üdítő" kivételek.
Ugye már említették, hogy meglepő módon ma már mostohagyerek az mpeg, ill. tapasztaltam hogy pl. régebbi Edius-ok kiakadnak a Panasonic fotómasinával készült videóktól, pedig a mediaplayer simán lejátszó, nem hibásak. A Panasonic szerint minden oké, az Edius szerint meg forduljunk a Panasonic-hoz.
Tudom más platform, más márka, de csak példa, hogy nem is gondolná az ember milyen hibákba futhat bele. Szóval mielőtt megveszed 2x is ellenőrizd, pl. a gépeddel készült felvételt ellenőriztesd egy itteni fórumtársak, hogy a gépe/programja simán veszi az akadályokat, vagy megbolondult tőle. -
cigam
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Hopsz
Köszi! -
cigam
titán
válasz
kchris78
üzenetére
Egy early 2008-as iMac-et használok, amin a 2015-ben kiadott 10.11 fut. Ez tavaly kapta az utolsó frissítést/javítást. Pl Safariból is csak a 11.2.2 fut rajt, már nem kapja meg a 12-es Safarit. A 12.3-as iTunes-t sem szabad frissítenem, különben nem működnek vele a music szolgáltatások, de amúgy el vagyok vele, nem zavar, hogy nem a legfrissebb verziók futnak rajt. Sajna HW-esen kezd tönkremenni, csak ezért kell hamarosan lecserélnem.
-
cigam
titán
válasz
kchris78
üzenetére
Ahogy Alex91 is írja, az Apple termékek esetében simán lehet számolni minimum 4-5 év támogatással(biztonsági/szolgáltatás/főverzió frissítések).
Ha jól olvastam a 2012-ben 6.01-el kiadott 4. generációs iPad most nyáron kapta meg az uccsó (10.3.4)-es frissítést. Ez 7év!
Plusz a támogatási ciklusuk lejárta után is remekül működnek. -
cigam
titán
válasz
jófejsrác
üzenetére
Hát erről beszélek. Egyből rávágjátok, hogy a spec. szerint, vagy a ti használati szokásaitoknak melyik a legmegfelelőbb, de lövésünk sincs, hogy ő pontosan mire is használná.
Urgot
Nem beszűkülve nézem, csak egy példát írtam mint fő felhasználási terület, amiből semmi nem jut érvényre pro esetén. Mivel nem tudjuk a több ezer dologból pontosan mikre szeretné használni, nem lehet korrekt tanácsot adni a kérdésre. Hosszútávon az erősebb HW valóban jobb, de támogatás mindenikre lesz még vagy 4-5 évig. -
cigam
titán
Pl. e-book olvasásra akar tabletet(mert PDF-et is akar olvasni)
Ehhez melyik feature nélkülözhetetlen, vagy melyik teszi látványosan jobbá, hogy megérje a forintosítható difit?jófejsrác
Nem akarom degradálni, de egy fülessel sokkal jobban járok. Nem zavarom a környezetet, és a kapott minőség is jobb. Ha pedig csak arra kel, hogy meghallgassam a híreket, azok 2 hangszórón is megfelelőek. -
cigam
titán
válasz
csonor
üzenetére
De mégis mire használná? Hiába költ a Pro 120Hz-es 4 hangszórós 4Gigájára, ha nem használja (ki).
Azt se értem, hogy "a középső sima ipad 2018 és abból 128as lenne". Mert a másikakból elég a 64GB-os? Szóval még az sem tiszta, hogy mekkora háttértárra van _valóban_ szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!
Megszületne az iOS-es asztali gép... Álmodozni szabad!