- Raspberry Pi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen notebookot vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- TCL LCD és LED TV-k
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
Munkaeszköz, de nem úgy hirdetik, hogy kőműves munkákra is jó.
Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.