Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
Munkaeszköz, de nem úgy hirdetik, hogy kőműves munkákra is jó.
Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Warships
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Túraautó topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- iPad gen 7
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.