- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki 11"-os iPad Pro-n rajzol? Elég régóta szeretnék megtanulni Procreate-ben alkotni én is, de a giga hosszú londoni karantén miatt úgy érzem, most jött el az idő, hogy lépjek.
Bizonytalan vagyok ugyanakkor, hogy kell-e nekem a 12.9"-os változat vagy sem, mennyivel rosszabb a kosebb hely miatt (a kezem mérete ugye nem változik) egy 11"-os verzió...a helyzet ugyanis az, hogy a 2018-as 11-esből még van 64 gigás változat limitált példányszámban 669 fontért, míg a 12.9-esből már csak a 128-as új van 969-ért és a 300 fontos különbség azért nem elhanyagolható. Rajzoláson kívül legfeljebb fotók utómunkájára használnám nagy ritkán vagy színezésre.
Köszi :R
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata, hogy mennyire kényelmes egy 11"-os iPad Pro-n rajzolni, színezni, illetve fotók utómunkáját végezni szemben egy 12.9"-ossal? Nézegetem itt Londonban a refurbished, illetve kifutó iPad Pro-kat, de nem igazán tudok dönteni, az árbeli különbség pedig elég látványos. Van értelme a 256 GB-os verziót venni bármelyikből? 20GB-os Adobe Cloud előfizetésem van a fotókhoz, illetve Procreate-et használnék rajzolásra, mellette egy pár színező appal.
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest