Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki 11"-os iPad Pro-n rajzol? Elég régóta szeretnék megtanulni Procreate-ben alkotni én is, de a giga hosszú londoni karantén miatt úgy érzem, most jött el az idő, hogy lépjek.
Bizonytalan vagyok ugyanakkor, hogy kell-e nekem a 12.9"-os változat vagy sem, mennyivel rosszabb a kosebb hely miatt (a kezem mérete ugye nem változik) egy 11"-os verzió...a helyzet ugyanis az, hogy a 2018-as 11-esből még van 64 gigás változat limitált példányszámban 669 fontért, míg a 12.9-esből már csak a 128-as új van 969-ért és a 300 fontos különbség azért nem elhanyagolható. Rajzoláson kívül legfeljebb fotók utómunkájára használnám nagy ritkán vagy színezésre.
Köszi :R
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata, hogy mennyire kényelmes egy 11"-os iPad Pro-n rajzolni, színezni, illetve fotók utómunkáját végezni szemben egy 12.9"-ossal? Nézegetem itt Londonban a refurbished, illetve kifutó iPad Pro-kat, de nem igazán tudok dönteni, az árbeli különbség pedig elég látványos. Van értelme a 256 GB-os verziót venni bármelyikből? 20GB-os Adobe Cloud előfizetésem van a fotókhoz, illetve Procreate-et használnék rajzolásra, mellette egy pár színező appal.
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest