Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Üdv, Uraim,
Jópár éve volt egy Retina Minim (az gen2 volt talán), amit aztán kihasználatlanság miatt továbbadtam egy ismerősnek. Most családi szinten újra felmerült az igény egy közös hírolvasós, keresős, tartalomfogyasztós, multimédiázós (soundbart irányítani streamelt zenével, vagy felhőben mentett képeket kitolni tévére), játszós (kikapcsolódásként színes bogyók bökdösése, semmi komoly) gépre. A Mininél nagyobbat szeretnék, az a 7” manapság kicsi, hardver sem kimondottan szempont, de jó lenne az adott keretben az optimális összeállítást megtalálni. 200-300 eur között szánnék a projektre, de ha összehasonlításban jó cucc ez a 2019-es ipad, akkor az új gépért hajlandó vagyok kifizetni a 379 eur indulóárat, de ez a nagyon max. Cellular nem kell, 64 GB tutira elég (talán a 32 is elég lenne, de ne kockáztassunk). Melyik generációt, és melyik vonalat (ipad, air, pro) érdemes nézni? Úgy értem a régebbi prémium gépek közül valamelyik esetleg partyban van az új ipaddal hasonló (használt) áron?
Köszönöm előre is,
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest