Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Sallylla
üzenetére
Szia,
a pencil töltése túl van lihegve, macera, gagyi a régivel, de ha kicsit is figyelmes az ember, nem fogja beletörni
Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.Nem tudom milyen appokat szeretnél majd vele használni - ha csak rajzolósakat, pl procreate meg hasonóak, arra jódarabig biztos elég lesz a 2017es is. Ha majd az új photoshop, komolyabb affinitys programok is szóba jöhetnek, akkor előfordulhat, h elöbb utóbb jól jönne az idei pro...
5 évig bőven kiszolgál egy ipad és nem fog belassulni túlságosan, ilyen időtávra lehet velük számolni bőven. Os frissítéseket is megkapják addig így elméletben az appok támogatottsága is jó lehet (nyilván előfordulhat h xy app csak frissebb ipadet támogat...)
Ugyanakkor én, ha beleférne anyagilag, az újat venném helyedben - biztos h tovább tud kiszolgálni, illetve drágábban tudsz majd túladni rajta, ha váltanád, s azért addig is ad tempóban tartalékot bőven + face id + kisebb káva + jobb pencil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.