Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Sallylla
üzenetére
Szia,
a pencil töltése túl van lihegve, macera, gagyi a régivel, de ha kicsit is figyelmes az ember, nem fogja beletörni
Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.Nem tudom milyen appokat szeretnél majd vele használni - ha csak rajzolósakat, pl procreate meg hasonóak, arra jódarabig biztos elég lesz a 2017es is. Ha majd az új photoshop, komolyabb affinitys programok is szóba jöhetnek, akkor előfordulhat, h elöbb utóbb jól jönne az idei pro...
5 évig bőven kiszolgál egy ipad és nem fog belassulni túlságosan, ilyen időtávra lehet velük számolni bőven. Os frissítéseket is megkapják addig így elméletben az appok támogatottsága is jó lehet (nyilván előfordulhat h xy app csak frissebb ipadet támogat...)
Ugyanakkor én, ha beleférne anyagilag, az újat venném helyedben - biztos h tovább tud kiszolgálni, illetve drágábban tudsz majd túladni rajta, ha váltanád, s azért addig is ad tempóban tartalékot bőven + face id + kisebb káva + jobb pencil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.