Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Előfizettem az appla musicra. Régóta használok ipadet, de leginkább netezésre és könyvolvasásra, így nem vagyok egy spíler a témában. Nektek valószínűleg nagyon egyszerű, de én elakadtam. Letöltöttem egy albumot és szerettem volna rátenni az androidos telómra, hogy futás közben hallgassam. Fájlként át is tudtam tenni, de a lejátszóm nem játssza le. Gondolom nem jó a formátum.
Hogyan lehet ezt egyszerűen megtenni.
Illetve mit lehet az ellen tenni, hogy amazon alexához is hozzá lehessen rendelni, mert azt mondta, hogy az én régiómban ez nem elérhető.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest