Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Előfizettem az appla musicra. Régóta használok ipadet, de leginkább netezésre és könyvolvasásra, így nem vagyok egy spíler a témában. Nektek valószínűleg nagyon egyszerű, de én elakadtam. Letöltöttem egy albumot és szerettem volna rátenni az androidos telómra, hogy futás közben hallgassam. Fájlként át is tudtam tenni, de a lejátszóm nem játssza le. Gondolom nem jó a formátum.
Hogyan lehet ezt egyszerűen megtenni.
Illetve mit lehet az ellen tenni, hogy amazon alexához is hozzá lehessen rendelni, mert azt mondta, hogy az én régiómban ez nem elérhető.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest