Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Paypal fizetes mukodik a Apstoreban? eddig kartyaval fizettem de most latom a paypalt, hozzaadtam ellenorizettem most vasarolnek appaccount jelszo megadas utan azt nmondja Done. majd par asodperc mulva kuld megint asettingsbe ellenorizni ahol azt mondja hoyg We encountered an issue try again later. most meg mar nagyon later van szoval most mi legyen?
vadaszcsiga: koszi, nincs valami webfelulet ahol ugyanazt lathatom, nem szivesen raknam fel csak ezert
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest