- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Szia!
Én [Ilyet] használok. Ez egyben tok is. Műanyag, így félek hogy nem lesz olyan hűde tartós. De egyébként nagyon jó. Angol kiosztás, így én vettem rá billentyűzet matricát, még azokat is félbe vagdostam, mert totál máshol vannak a gombok, de ha megszokja az ember akkor nagyon király
4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt 
Én reménykednék benne, hogy valaha az ios felismer egeret, na az igencsak jó lenne, akkor végképp helyettesítene mini laptopot nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt