Hirdetés
- OLED TV topic
- BIOS topic
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- SONY LCD és LED TV-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Szia!
Én [Ilyet] használok. Ez egyben tok is. Műanyag, így félek hogy nem lesz olyan hűde tartós. De egyébként nagyon jó. Angol kiosztás, így én vettem rá billentyűzet matricát, még azokat is félbe vagdostam, mert totál máshol vannak a gombok, de ha megszokja az ember akkor nagyon király
4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt 
Én reménykednék benne, hogy valaha az ios felismer egeret, na az igencsak jó lenne, akkor végképp helyettesítene mini laptopot nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt