Hirdetés
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell Precision munkaállomások
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
szüleimnek lesz véve egy 2018 as Ipad. Már megrendeltem + 1smart tokot is, és azon elmélkedem érdemes e le fóliázni. Rá is kerestem fólia szóra itt a topicban. (még nincs nagy tapasztalatom tablet téren)
Azért gondoltam rá mert apple oldalán sima ipaden kívül Pro hoz és mini hez is írva vagyon hogy "Teljes egészében laminált kijelző" + "Tükröződésgátló bevonat" amit én annak tudok be hogy sima ipad nincs fóliázva ... erre itt a topicban keresgélve valaki pro-t is [link] (duplán?) le akarja fóliázni ... vagy most a fólia illetve az apple oldalán az összehasonlító táblázatban szereplő "Teljes egészében laminált kijelző" + "Tükröződésgátló bevonat" mást jelent?

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs