Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
pescara
üzenetére
Ti mit csináltok az ipad-ekkel, hogy állandóan leesik meg horpad? Lehet a Nyugat Európai piacra gyártott modellek erősebbek?

Viccet félre téve mindenki úgy használja és védi ahogyan akarja.
A védelem témában: Van az ipad prohoz egy smart cover-em és van egy klaviatúrás logitech case-em is, nincs rajta fólia. Az a tapasztalatom, hogy akkor van a legjobb felhasználói élményem, amikor nincsen rajta semmi, hanem érzem a kezemben a valódi minőségi anyagot, a vékony készüléket. Még akkor is, amikor a pencillel írok. A smart cover-t akkor használom, ha megbeszélésre, vagy tárgyalásra megyek és akkor az szépen megtámasztja a készüléket, tehát nem kell kézben fogni, illetve asztalra rakva, akkor pont védi a hátulját. A billentyűs case ugyan nagyon praktikus, amikor gépelni kell, de a vastagsága és súlya miatt igazából nem szeretem rajta tartani, csak akkor rakom bele, ha tudom sokat kell majd írnom vele.
Lényegében az ideje 80%-át meztelen tölti, nincsen rajta se egy karc, se horpadás, igaz leejtve se volt még sose, és focizni se szoktam vele.Ezek alapján nekem az a verdikt, hogy pusztán a használattól az ipad pro nem lesz leharcolt kinézetű, karcos stb... De tény inkább védjétek mint egy kellemetlen baleset legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest