Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz pescara #19380 üzenetére
Ti mit csináltok az ipad-ekkel, hogy állandóan leesik meg horpad? Lehet a Nyugat Európai piacra gyártott modellek erősebbek?
Viccet félre téve mindenki úgy használja és védi ahogyan akarja.
A védelem témában: Van az ipad prohoz egy smart cover-em és van egy klaviatúrás logitech case-em is, nincs rajta fólia. Az a tapasztalatom, hogy akkor van a legjobb felhasználói élményem, amikor nincsen rajta semmi, hanem érzem a kezemben a valódi minőségi anyagot, a vékony készüléket. Még akkor is, amikor a pencillel írok. A smart cover-t akkor használom, ha megbeszélésre, vagy tárgyalásra megyek és akkor az szépen megtámasztja a készüléket, tehát nem kell kézben fogni, illetve asztalra rakva, akkor pont védi a hátulját. A billentyűs case ugyan nagyon praktikus, amikor gépelni kell, de a vastagsága és súlya miatt igazából nem szeretem rajta tartani, csak akkor rakom bele, ha tudom sokat kell majd írnom vele.
Lényegében az ideje 80%-át meztelen tölti, nincsen rajta se egy karc, se horpadás, igaz leejtve se volt még sose, és focizni se szoktam vele.Ezek alapján nekem az a verdikt, hogy pusztán a használattól az ipad pro nem lesz leharcolt kinézetű, karcos stb... De tény inkább védjétek mint egy kellemetlen baleset legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest