Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv Fórumozók!
Segítségre lenne szükségem. Az előző iPadem ami 5 éves rakoncátlankodik így ma vettem a családnak egy másikat! Arra gondoltam ugyanarra az AppleID-ra rakom ezt is mint a másikat de az iCloud-ot nem aktíváltam be rá. Fel is ment a netre látszik is az újban hogy melyik account alatt van a gép.
Ha a Webes felületen belépek látom mindkét gépet a listában mint regisztrált eszköz. Az iCloud alatt csak 1 van a régi. Ennek azért van jelentősége mert gondoltam felrakok pár appot ami kellene az újra de volt közte olyan ami a régin is fent van így a felhőböl kellett volna lehúzni.
Itt jöttek a gondok. Amikor rányomtam az Apple storeban hogy felhő letöltés kért jelszót de nem fogadja el amit beadok. Pedig tuti jó.
Próbáltam párszor de az Apple mindíg zárolja az accountomat. Gondoltam nem baj törlöm az iPad-et és feltolom megint elölről minha új lenne a gép. De ahhoz hogy törölhessem az új tabletet megint kéri az iCloud jelszót amit nem fogad el a gép.
Most így akkor mit tegyek?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv:
Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest