Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
válasz
vodika
üzenetére
Jó reggelt,
Okos ember más hibájából tanul alapon leírom ide mi volt a baj. Így utólag belegondolva én voltam a hunyó, de megvallom őszintén amióta megvan a régi tablet SOHA nem volt ilyen gondom. És az elején az újjal sem volt...
Szóval a trükk annyi hogy 3 féle kötőjel van... Lehet ez mindenkinek tök tiszta volt eddig is nekem soha nem tünt fel.
Abból van 2 ami úgyanúgy néz ki, ha begépeled de a rendszer nem fogadja el. Persze mint minden paranoiás baromnak nekem is kilometers jelszavam van mindenféle cirkalmas karakterrel persze, van benne kötőjel is... A többit kitalálhatjátok...
Szóval ha sír a gépszörny hogy a password nem jó te meg azt hisszed hogy dehogynem, na akkor te tévedsz!
Reméelem sikerül pár embernek pár órás fejvakarást meg 5x-i fiókvisszaállítást megspórolnom.
Üdv és szép napot!
Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen routert?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest