Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Sajna nincs, de ha lezárom a kijelzőt és újra "megnyitom" az ipad-et akkor jó, szóval mikor mit gondol feloldáskor, van amikor patika, van amikor ilyen. De amit még észrevettem hogy a kijelző közepe a tabletnek erősebb nyomásra elszíneződik. Szerintem nyáron nem tett jót neki az autóban levő forróság, gps-nek használom főleg, és volt 2x is, hogy otthagytam a szélvédőnél :/
Nem mai darab, sokat van használva, lehet az akku "puffadt meg".
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest