Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, adott egy Ipad Mini 2 4g 64gb. Kijelző csere lenne.
(ez azért fontos mert ha lecserélném a mini 4-re horror lenne egy több éves konstrukcióért)Sajnos az akku a tabletben púposodott, ez idővel tönkretette a kijelzőt, sokszor vibrál, csíkozódik, elvittem szervízbe, akkut kicserélték, kijelzőt nem mert akkor még nem volt annyira vészes. folyamatosan romlik, egyre többet csíkozódik, elszineződik. Szóval szerintem a kijelző csere a legértelmesebb választás.
A kérdés az, hogy magam próbáljam meg a cserét otthon berendelt eszközökkel, vagy ezt pláne bízzam szakemberre. Ha igen hol a legérdemesebb megcsináltatni Budapesten? Ár, szakértelem szempontjából?
iphonedoki? 22.000 már korrektnek tűnik
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Sajna nincs, de ha lezárom a kijelzőt és újra "megnyitom" az ipad-et akkor jó, szóval mikor mit gondol feloldáskor, van amikor patika, van amikor ilyen. De amit még észrevettem hogy a kijelző közepe a tabletnek erősebb nyomásra elszíneződik. Szerintem nyáron nem tett jót neki az autóban levő forróság, gps-nek használom főleg, és volt 2x is, hogy otthagytam a szélvédőnél :/
Nem mai darab, sokat van használva, lehet az akku "puffadt meg". -
Unbaised-Ben
senior tag
Ötlet hogy ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs