-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, adott egy Ipad Mini 2 4g 64gb. Kijelző csere lenne.
(ez azért fontos mert ha lecserélném a mini 4-re horror lenne egy több éves konstrukcióért)Sajnos az akku a tabletben púposodott, ez idővel tönkretette a kijelzőt, sokszor vibrál, csíkozódik, elvittem szervízbe, akkut kicserélték, kijelzőt nem mert akkor még nem volt annyira vészes. folyamatosan romlik, egyre többet csíkozódik, elszineződik. Szóval szerintem a kijelző csere a legértelmesebb választás.
A kérdés az, hogy magam próbáljam meg a cserét otthon berendelt eszközökkel, vagy ezt pláne bízzam szakemberre. Ha igen hol a legérdemesebb megcsináltatni Budapesten? Ár, szakértelem szempontjából?
iphonedoki? 22.000 már korrektnek tűnik
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Sajna nincs, de ha lezárom a kijelzőt és újra "megnyitom" az ipad-et akkor jó, szóval mikor mit gondol feloldáskor, van amikor patika, van amikor ilyen. De amit még észrevettem hogy a kijelző közepe a tabletnek erősebb nyomásra elszíneződik. Szerintem nyáron nem tett jót neki az autóban levő forróság, gps-nek használom főleg, és volt 2x is, hogy otthagytam a szélvédőnél :/
Nem mai darab, sokat van használva, lehet az akku "puffadt meg". -
Unbaised-Ben
senior tag
Ötlet hogy ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple asztali gépek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest