Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
üzenetére
Net&Roll S 8GB 4400 ft.
Önmagában szerintem nem egy vészes ár, jó nekem ez a kombináció, csak az Apple csessze meg, hogy a hülye spórolásuk miatt kell telefonra is 1gb net, ami plusz 1600. igaz 200mb-os csomag meg 600, tehát egy ezrest spórolnék csak, csak idegesítő, hogy most erre nekem figyelnem kell, hogy jaj, ipad a táskában, most nem veszem elő újracsatlakozni, inkább az 1 gigát hazsnálom, de akkor most "ésszel" kell. Amióta androidot készüléket használom és nem "engedi el" az ipadet, jóval szabadabb a dolog, de ugye az android...

szerk-re: nem fillérezem ki, nekem mindenképpen szükségem van önálló netre tableten, ez a kiindulópont, a többi kiadást számolgattam csak, ami plusz egy ezres havonta, meg a "feszengés".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- iPad gen 7
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest