-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. iPad vásárlásán gondolkozom. Sokmindenben nem vagyok még teljesen biztos, de bővebben kifejtem. Ami biztos, hogy a mini vonalon válogatnék, továbbá, hogy a rendszer miatt néznék iPad-et, Droidban csalódtam, Windows vonalon kipróbáltam egy 2in1-et, másnap visszavittem és visszaadták az árát, jó volt szép volt, de nem kiforrott.
Amire használnám:
- böngészés
- jegyzetelés/office cuccok
- fb, mesenger, twitter, instagram egyszóval social media alkalmazások
- ebook olvasás
- valamint egy offline M.o. térkép
- nem játszom, de ilyen egyszerű carok azért férjenek rá, real racing 3 abszolút nem mozgat. meg az ilyen nagyon nagy játékok.
- Zenét nem tudom, hogy tennék-e rá, jelenlegin nem hallgatok, de nem vagyok képben a zenei képességével a gépnek, de ha überszuper zsírkirály akkor lehet rászoknék filmekkel szintén ez a helyzet
(most úgyhiszem magamtól mondtam meg hogy 16 helyett 32-est nézzek!
)Ezekre amit írtam mennyire elég egy mini2 retina? Vagy nézzek 4est? Mennyire okés rajt jelenleg az iOS 9, és mennyire lehet öngól nála az iOS 10 majd a 2nél? Úgy számoltam, hogy mivel írták, hogy jön rá, ezért még 1 év simán benne van a támogatásában és mivel a 3 ugyanez csak tácsájdí ezért lehet 2 év is. Mennyire szoktak ezek a készülékek meghibásodni? Az ipad vonalon nem duplázzák meg legalább a 4 mini belső tárhelyét?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(most úgyhiszem magamtól mondtam meg hogy 16 helyett 32-est nézzek!