- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Képzeljétek tegnap megjött a pro, a vaterás hölgytől rendeltem.
Április 27. rendelés
Szeptember 1. érkezés
Hát nem mondom volt ideg közben, de végre itt van.
A készülék nagyon gyors (több száz oldalas pdf-eket nagyon gyorsan nyit meg), ez az összehasonlításom az Air2-höz képest.
A Pencil valami álom.
Majd szívesen írok róla többet is, de egy kis segítséget szeretnék kérni.Megcsináltam az Air2 mentést, át is jött mindent 1 alkalmazást kivéve. (Itunes szinkronizáció volt gépre, onnan állítottam be). Ebben az egy esetben csak az alkalmazás jött át, a benne lévő dolgok nem. (az alkalmazásnak nincs fiókja, sem icloud szinkronja)
Van-e olyan backup amivel ezt az alkalmazást fel tudom másolni az új készülékre? (Air2 9.3.2; Pro 9.3.1)
Az Itools látja, hogy az alkalmzás tartalommal együtt 2,6 GB, de nem tudok mentést csinálni, hibát ír ki.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest