Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki "töltő -> nem töltő" iPad Air-el?
Hibajelenség, tegnap reggel feleségem feltette tölteni a rendes fali töltőre, 12%-on volt, este hazamentünk, és le van merülve, úgy hogy be volt dugva a töltőbe elvileg.
Kifújkáltam a csatlakozót, bedugtam a töltőjébe kiírja hogy tölt elvileg (nincs ott a csatlakozó hogy dugd be, ha kihúzom akkor ott van a csatlakozó hogy be kellene dugni) A képernyőn piros akkujelbe az utolsó rublika villog mintha töltene, de nem történik semmi, 1 órát volt töltőn semmi, bedugtam az asztali gép dedikált USB-portjába, ott is elvileg töltött, 1 óra alatt sem kapcsolt be.
Próbálgattam a home+powert kb 30-40x nem változott semmi.
Éjszakára fent hagytam a fali töltőn (kb. 8 órán keresztül), reggelre sem töltődött annyit hogy be lehessen kapcsolni.
Mi lehet a hiba? Akkucsere megoldja? Vagy logic board töltővezérlő részén lehet bibi? Másik kábellel is próbáltam, de a fali töltőjén a 6S-em pikk pakk feltöltött 100%-ra.
A fali töltő alatt a 15W-os iPad töltőt értem.
A tablet mostanában éri el a 2éves kort.Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest