Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki "töltő -> nem töltő" iPad Air-el?
Hibajelenség, tegnap reggel feleségem feltette tölteni a rendes fali töltőre, 12%-on volt, este hazamentünk, és le van merülve, úgy hogy be volt dugva a töltőbe elvileg.
Kifújkáltam a csatlakozót, bedugtam a töltőjébe kiírja hogy tölt elvileg (nincs ott a csatlakozó hogy dugd be, ha kihúzom akkor ott van a csatlakozó hogy be kellene dugni) A képernyőn piros akkujelbe az utolsó rublika villog mintha töltene, de nem történik semmi, 1 órát volt töltőn semmi, bedugtam az asztali gép dedikált USB-portjába, ott is elvileg töltött, 1 óra alatt sem kapcsolt be.
Próbálgattam a home+powert kb 30-40x nem változott semmi.
Éjszakára fent hagytam a fali töltőn (kb. 8 órán keresztül), reggelre sem töltődött annyit hogy be lehessen kapcsolni.
Mi lehet a hiba? Akkucsere megoldja? Vagy logic board töltővezérlő részén lehet bibi? Másik kábellel is próbáltam, de a fali töltőjén a 6S-em pikk pakk feltöltött 100%-ra.
A fali töltő alatt a 15W-os iPad töltőt értem.
A tablet mostanában éri el a 2éves kort.Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- További aktív témák...
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest