-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki "töltő -> nem töltő" iPad Air-el?
Hibajelenség, tegnap reggel feleségem feltette tölteni a rendes fali töltőre, 12%-on volt, este hazamentünk, és le van merülve, úgy hogy be volt dugva a töltőbe elvileg.
Kifújkáltam a csatlakozót, bedugtam a töltőjébe kiírja hogy tölt elvileg (nincs ott a csatlakozó hogy dugd be, ha kihúzom akkor ott van a csatlakozó hogy be kellene dugni) A képernyőn piros akkujelbe az utolsó rublika villog mintha töltene, de nem történik semmi, 1 órát volt töltőn semmi, bedugtam az asztali gép dedikált USB-portjába, ott is elvileg töltött, 1 óra alatt sem kapcsolt be.
Próbálgattam a home+powert kb 30-40x nem változott semmi.
Éjszakára fent hagytam a fali töltőn (kb. 8 órán keresztül), reggelre sem töltődött annyit hogy be lehessen kapcsolni.
Mi lehet a hiba? Akkucsere megoldja? Vagy logic board töltővezérlő részén lehet bibi? Másik kábellel is próbáltam, de a fali töltőjén a 6S-em pikk pakk feltöltött 100%-ra.
A fali töltő alatt a 15W-os iPad töltőt értem.
A tablet mostanában éri el a 2éves kort.Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Microsoft Edge
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest