Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tápos kibeszélő offtopik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
istvan170
üzenetére
Nem szentiras, amit mondok: keressetek a nevemre, alirol jo minosegu smart case-t rendeltem. Es azok alapjan, amit irtok, azert a 3000 forintert jo vetel. Nem eros az elolapi magnes, de szerepet ellatja.
En is feltettem a 9.3-at Air 2-re, nincs gond, a Night shift viszont baromira tetszik. Azota probalok ilyesmit felbarkacsolni az Androidos telefonra is
De nem talalok pont ilyet...Viszont erik bennem az Iphone SE vasarlas, vagy ha jo arra csokkene, akkor egy sima 6.
Amugy a 9.7-es Pronak lesz vmi kulon elnevezese?
Nezegettem, baromi jonak tunik a hw, nem lesz gond meg par iOS verzio neki.
Igazabol ha most vennek tabletet, akkor is varnom kellene cirka 1 evet, mire normalizalodik az ara, igy, en Air 2-t vennek. Ami 4 honapos, uh okafogyott a tabletbeszerzes, ez nekem annyira eleg, es jo, h szavak nincsenek.
Nem gondoltam volna az eletben, h ennyire megszeretem a 9.7-et. Amikor a 7.9-es Mipadot vettem, akkor is csak azert, mert feltem a nagyobb merettol - nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Mobilinternet
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem talalok pont ilyet...