Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Mint írtam sokáig használtam a Mini 2-t, most, h 10"-os Air 2-m van, továbbra is azt mondom h a 8"-os méret a Mini arányaival az egyik legjobb tablet méret. A 10" nekem kicsit már nagy, esetlen, a Mini-ben pont az ellenkezőjét szerettem. Kényelmes volt egy kézben, könnyedén lehetett mozgati bármerre. Szóval ideális a 8", nem beszélve arról h komoly felbontás társul hozzá.
Azon egyébként ne is aggódj, h böngészés közben scrollozásra, nagyítgatásra lesz szükség...Próbáld ki. Ha újabb iOS-szel nem rebootol folyton a böngésző és elenyésző a lagg - tetszik a böngészési élmény azért az árért én simán vállalnám a Mini 2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest