Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
laszlo168
senior tag
Rohadna meg az invitel, ez egy 15/2-es net akar lenni.[link]
-
taki01
őstag
válasz
kabelmania27 #18395 üzenetére
-
törölt tag
Kábelmodem újraindítást követően:
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #18391 üzenetére
Ilyen az én szerencsém, mindig így járok. Szerintem majd örülhetek neki ha karácsonyra megcsinálják.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18383 üzenetére
No, hogy ne legyen annyi meló a jövőhét elején, elkezdtem a csatornarendezést AMC + Filmbox-szal, CA moduloknál, STB-nál, és Animare TV-nél. Ja CA modulnál csak mellékesen írom, hogy most már - ennyi idő eltelte után - kijelenthető, hogy a Sony TV-nél az Invitelnek Neotion CA moduljára volt egy allergiás reakció, mióta a Smit van benne békesség van odaát, és mióta itt meg a Neotion az LG-ben, békesség ideát
-
kabelmania27
félisten
5-2500Mhz-s műholdvételkor érdemes használni 1000Mhz-ig kb úgy csillapít mint a 5-1000Mhz, előfordul hogy az mmwo osztó meghibásodik, nézd meg mmwo nélkül javul-e, ha javul akkor cseréld ki kettes splitterre, nyáron lehet a csökkenő ds értékek miatt jól fog jönni a splitter, ha túlságosan leveszik a jelerősséget.
-
smiti
veterán
Korábban írtam, hogy még mindig van egy-két csatorna aminek a minősége elfogadhatatlanul szemcsés. Már kicseréltem az elosztót ugye először egy 5-1000 MHz-re, most próbaképpen beraktunk egy olyan elosztót ami 5-2500 MHz között dolgozik:
De viszont továbbra sem tökéletes a kifogásolt csatornák képe.
Továbbá azt néztük, hogy amit berakott az Invitel elosztót ami szétválasztja a netet a TV adástól annak a sávszélessége csak 5-862 MHz. Érdemes lenne lecserélni ezt az elosztót és a rajta lévő szűrőt is?
-
kabelmania27
félisten
válasz
#41133696 #18385 üzenetére
Ennél többet kellene javulnia, télen legalább 5ös érték lehetne, ha kisüt a nap megint leromlik és szemcsés lesz az adás, az us fontosabb, így is 10-et képes volt ugrani, ha felmegy 55-re akadni fog a net, most 44,5 ebből, ismerősnél webstar modem 50felett nem tudott feljelentkezni. Régebben rövid ideig volt 50felett.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18371 üzenetére
Viszont legalább a DS értéked sokat javult.
-
törölt tag
Nos nálam is ilyesmit ír, esetünkben nem kell vele foglalkozni, ettől még folyamatban van. Viszont ha nem magunkról beszélünk, hanem általánosságban akkor eléggé probléma, hogy nem ajánlja fel belépés után, hogy válthat nagyobb csomagra, mert a laikus efi nem fog tudni róla, hogy a pénzéért jelentősen gyorsabban is Internetezhetne:
tehát egyszer ott van gond, másodjára a 1288-as számon is kifogtam egy olyan ügyintézőt aki nem igazán volt képben. A dolgot én nem hagytam annyiban, mert tudtam, hogy amit mond, az maximum IPTV-re igaz, és egyébként magán az Invitel oldalán is ott virított, hogy 100 Mbps + 98 csatorna, és hívtam a 1443-as számot, ahol már egy felkészült ügyintézővel sikerült beszélnem, és megrendelnem a váltást. Viszont aki hétköznapi ember, az már egyszer a honlapnál elbukik, de ha ott még nem akkor a felvázolt szituációnál az értékesítő munkatársnál abban az esetben ha az sincs képben. Magyarán amikor két laikus találkozik tipikus esete, csak ugye a szolgáltató oldaláról nem ezt várná az ember, hogy olyan ember fogadja a hívást akinek lövése sincs a dolgokról. Persze Magyarországon mi már ezt megszoktuk egyéb szolgáltatóknál is.
Hétfőre vagy keddi napra várom, hogy aktív legyen a 100 Mbps + a Filmbox Live, ha minden jól megy, akkor sikerült legalább eléggé rákészülnöm legalább:
A Filmbox Live-hoz, hogy ne távirányítóval kelljen a filmeket keresnem, egy Rapoo E9050 billentyűzetet is beújítottam
Az Invitel DKTV szolgáltatással kapcsolatos videókat pedig FHD-ben tudom majd végre rögzíteni, és nem 360p-ben mint a Leon-nal
Egyébként ez az 5 munkanapos várakozás is érdekes... viszont az Invitelnél mindig ennyivel számolok minimum. Aztán még ott volt az Invitel pontban az ügyintéző, aki szentül állította, hogy az ingyenes egység a CA modulos egység lesz és nem az STB, és nem lehet megváltoztatni. Persze annyi kavarodás volt a dologban, hogy bár tényleg STB-okkal kezdtem, és a szolgáltatás megrendelése óta mindig volt legalább 1 STB a házban, de a kezdő két ARC-1011YR visszakerült a szolgáltatóhoz, és szeptemberben érkezett az Intek. Gondolom ez zavarta meg, de berögzítve az van, hogy áprilisban STB igényelt eszköz az első és ingyenes. A 1443-as számon pedig meg is erősítették, hogy az STB 0 Ft-os egység.
-
smiti
veterán
válasz
#41133696 #18380 üzenetére
Sokadjára sikerült nagy nehezen, de nem tett boldoggá amit láttam:
Önnek jelenleg nincs érvényben lévő ajánlat, további információért hívja a 1288-as telefonszámot!
Továbbá a hetekkel ezelőtt lemondott szolgáltatásaim is ugyanúgy ott vannak. Bár ez lehet, hogy csak a számlázási nap fordulón fog eltűnni?
-
válasz
meszi3 #18351 üzenetére
Szia!
Gratulalok a donteshez! Nagyon szuper modemet kaptal, nem tehet rola, hogy a geped rosszul van konfiguralva. Nalam is elofordult mar, hogy elobb inditottam a gepet, majd kesobb dugtam be a modemet es nem latta, pedig a modem ''elt''. Ilyenkor ''csinalok'' egy ki/bejelentkezest es mar latja is es net is van. Szoval lodd be a geped ahogy irtak es elegedett leszel. Ha tobb gepre is szeretnel vezeteken netet, az is megoldhato vele. Stabil szerkezet, semmi lassulas, fagyas, egyeb hibak.
------------------------------------
-
törölt tag
Amikor itt megjelenik: https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/
Naponta ránézel legalább 1x, és ha már a nagyobb csomag van, akkor mennie kell.
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #18376 üzenetére
Itt a helyieknek szóltál, vagy a 1443-nak? Kíváncsi leszek nekem mikorra kapcsolják át. Szólnak egyébként, hogy indítsam újra a modemet?
Apropó, milyen a Router amit küldtek? -
törölt tag
Megrendeltem a kábelnetet 2015-03-18-án, és bekötötték április 1-jén
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #18348 üzenetére
Mit takar az egyből megvan? Mármint a netnél? Ha délután megrendeltem akkor mikorra várható. A csávó 15 napot mondott a telefonba.
mod.: Esetleg azt nem tudja valaki, hogy a feltöltési sebességet miért nem emelik?
-
törölt tag
Arra volt már példa az Invitel történetében, hogy hálózatkorszerűsítés címén - akár pályázaton - a légkábelt földkábelre cseréljék? Mert azért az jobb lenne
-
törölt tag
válasz
headhunter #18366 üzenetére
0:10 körüli mentem el lefeküdni, mikor láttam, hogy az emagon nem éjfélkor hanem reggel kezdődik a fekete péntek
Így ez nekem kimaradt
Egyébként nem tudom más kábelnetes szolgáltatónál hogy van, de xDSL-es korszakomban együtt nem volt ennyi kiesés mint amennyit vagy "elszenvedtem" (áthidaltam), vagy átaludtam.
Ezt jó lenne ha csökkentenék azért -
headhunter
addikt
válasz
#41133696 #18362 üzenetére
Éjfél után volt egy "kis" kiesés. (2-3 óra)
Net + Analóg Tv + Digitális Tv + Telefon, mind "Konec"
Modemnél mind a hét led világított, újraindítás után elkezdett emlékeztetni a 1,5 napos kiesésre.
3 led folyamatos 4-ik villog, utána kezdte elölről, 1 folyamatos 1 villog...
-
kigyi_23
addikt
Húzzaja T-com azzoptikát. Román vendégmunkások csinálják mind mindig...
-
kabelmania27
félisten
válasz
HeyTchiki #18363 üzenetére
Kábelnetnél a szolgáltató adja ki az ipcímet, tehát a wan kapcsolatnál dinamikusra kell állítani.
Alapértelmezett mac cím esetén a router gyári saját mac címével fog csatlakozni, eddig az egyik gép mac címe volt klónozva, így most más mac címhez más ipcímet kaptál.
Nem fix ipcímet ad, de a a gyakorlatban sokáig nem változik a cím (ha egy jódarabig nem csatlakozol a régi mac címmel lehet pár hónap fél év után megint mást ad de nem biztos) hogyha megint szeretnél változtatni akkor egy másik gép ipcímét klónozd. Windowsban a helyi kapcsolatok résznél megtudod nézni a hálózati kártya mac címét. -
HeyTchiki
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18361 üzenetére
Útválasztó MAC-címe
Alapértelmezett cím használata - EZT JELÖLTEM BE, A NET MEGSZAKADT, VISSZAÁLLÍTOTTAM, ÉS ÚJ IP CÍMET KAPTAM.
Számítógép MAC-címének használata - EZ VOLT BEJELÖLVE
Következő MAC-cím használata: C4-EL KEZDŐDŐ SZÁMSOR
Tehát ha jól értem, a szolgáltató nem fix IP címet ad?
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18349 üzenetére
Ehh a Leon 360p-vel tölti fel Youtube-ra, az L7 II-nél azért megvolt a 480p
Mindegy a telefonos fényképezésről le fogok szokni a fekete péntek jóvoltából féláron érkező Sony DSC-WX350B fényképezőgépnek köszönhetően, így a minőség is javulni fog, várhatóan 1080p-re
Felhívtam az Invitelt, hogy mi a helyzet a csomagváltásokkal, azt mondták még folyamatban van. Nem türelmetlenségből hívtam őket, hanem azért, mert ugye az Invitel terheli a számlámat, és mindig az utolsó napon teszi, ahogyan a többi szolgáltató is, és a váltás pont ekkorra esett, a jóváírás pedig még aznap reggel az Invitel ügyfélszolgálata szerint - mármint a weblapról beszélek - nem történt meg - azóta persze már régen igen -, de rákérdeztem, hogy nem e akadt meg a dolog, és megnyugtattak, hogy nem. Mert nem szeretnék koppanni
Egyébként minimálisan 5 munkanapot szoktak mondani, de maximálisan 15 munkanap a dolog. Sokáig tart ja egy kicsit
-
HeyTchiki
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18359 üzenetére
-
-
HeyTchiki
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18357 üzenetére
Nekem ez a klónozás picit kínai.
Ha privátban, vagy ide leírod, akkor azt megköszönöm! -
-
HeyTchiki
csendes tag
válasz
kabelmania27 #18354 üzenetére
Kábelnetem van.
-
HeyTchiki
csendes tag
Az IP címem meg tudom változtatni?
-
meszi3
tag
Sziasztok!
Mától én is az Invitel előfizetők népes táborát gyarapítom
A szolgáltatás egyelőre tökéletes, viszont van egy kis gondom a modemmel amit adtak. Vdsl-re fizettem elő (ez van itt) és kaptam valami kínai szart, wifi-modem egybe, a típusa ZTE h168n. A problémám, hogy nem tudom elérni a webes felületét. Elvileg (meg gyakorlatilag is) a gyári 192.168.1.1-en kéne elérni, de cseszik reagálni. A hab a tortán, hogy nem is pingel. Ami érdekes mert net van.
Valaki akinek ilyenje van tudna nekem segíteni?
-
kabelmania27
félisten
Más szolgáltatóval kapcsolatos dolgokat legyetek szívesek az adott szolgáltató vagy a pro/kontra topikban megbeszélni. Köszi a megértést.
kabelmania27 kérésére a link pótolva.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
törölt tag
válasz
headhunter #18347 üzenetére
A hullámmal szemközti oldalban, és azzal majdnem szembeni ház előtt a járda is le van zárva. K.G két háza előtt, olyan 20-25 méter lehet, de tegnap óta haladhattak. Mi előttünk is meg kell jelenniük előbb vagy utóbb, ha ők csinálják.
Az LG LEON-nal csináltam egy videót, én most két napja annyira sokat nem néztem tévét mert pl Hajdúszoboszlón voltam meg itt-ott, de amikor néztem, akkor nem volt a napokban. A múlthéten viszont 1 másodpercnél nem tovább időnként szétesett.
Ezen a videón látható 2:40 körül a jelenség.
-
headhunter
addikt
válasz
#41133696 #18320 üzenetére
"Szerk: Ma este láttam, hogy az utcánkban már fektetik az UPC kábelt... A nyomát láttam, és ismerős azt mondta, hogy "kábeltévét" vezetnek, mondtam neki, hogy az csak az lehet, mert az Invitelnek légkábeles hálózata van."
Biztos, hogy UPC fekteti a kábelt és mennyit földeltek el? (?m)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nálad nem esik szét az M4 Sport HD, M2 HD, M1 HD, DUNA HD? (Tegnap este és hétvégén is többször előfordult.)
-
törölt tag
válasz
kigyi_23 #18340 üzenetére
Egyébként az az érdekes, hogy maga a szolgáltató tulajdonképpen gondoskodik az efi túlfeszültségvédelméről ott ahol tratec / technetix kerül felszerelésre, mert ezekben van ilyen jellegű védelem. Az viszont nem a szolgáltató hibája, hogy a szerelők, akik egyébként alvállalkozók, hanyag munkát végeznek, és sehol sem földelik le!
Akinél erős a jel nyáron is, és Tratec/Technetix van felszerelve, net is van, ott elmondható, hogy sokat ront a jelerősségen, de ha megfelelően földelve lenne, akkor legalább a túlfeszültségvédelem ki lenne pipálva, és ott még a nettel sem lenne feltétlen gond a nyári hőségben.
A legjobb persze az lenne, ha mindenhova minőségi kettes osztót + HPF-et + ilyen Signalt túlfeszültségvédőt szerelne, de félő, hogy a kedves alvállalkozók egy jelentős része lenyúlná az utóbbit.
Ennek kivédésére kellene azt csinálni, amit a T már évek óta megkövetel a szerelőitől és az alvállalkozóitól, hogy az elvégzett munka kulcsfontosságú pontjain készítsenek fényképet az alvállalkozók, és azt be is kelljen küldeni.
Így lehetne látni, hogy az első esetben megvan e a földelés rendesen oldva, a másodiknál nem e nyúlta le a villámvédőt.
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #18344 üzenetére
Akkor lehet nem is agyalok tovább rajta, nekem is ennyit mondtak a telefonba. Mennyi idő alatt lett meg? Gondolok itt a CA modulra főleg, bár csak gondolom, hogy az van Neked is.
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #18342 üzenetére
És neked mennyibe fáj?
A digitális szolgáltatással is elégedett vagy? Nincsenek képhibák, kifagyások a TV adásban?
-
kigyi_23
addikt
válasz
#41133696 #18339 üzenetére
Bocs nem néztem a hivatkozási számot
Pedig látom oda is írtad. Hát igen ez sajnos
Éppen ma délelőtt keresett meg egy fiatal leányzó, hogy nézzem már meg nála a netet (azt is megnéztem) És siralmas 09/0.2 volt a mért adat kábelen.... Hát bejelentés lett belőle és már így használja 2 hónapja.... Azt mondja lassú. Gondoltam, hogy gond lesz mivel a skype panaszkodik folyton, hogy lassú kapcsolat....
-
törölt tag
válasz
kigyi_23 #18337 üzenetére
Erre írtam, hogy sajnos:
"
kigyi_23
(őstag)Sajnos én az 1000-es háló előnyét még sok-sok évig csak a belső hálózaton élvezhetem ki
Pedig már 4-5 éve kiépítettem és azóta sincs változás csak 5Mbit-et léptünk előre"
Magyarán, hogy sokaknak kell még 2015-ben is 5 Mbps-mal is beérni.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18328 üzenetére
"Elég sok havidíjat fizetünk az Invitelnek, ha elromlik a modem vagy a box akkor jöjjenek ki és cseréljék, ha előfizetői tulajdonba lenne a modem akkor lehet elépakolni védelmet."
A gond csak az ezzel, hogy új Cisco-t már nem nagyon kap az ember, és akkor lehet várni, hogy sárguljon a Thomson
(#18325) kigyi_23: Sajnos sokan vannak ezzel így
Szerk:
(#18334) smiti : Az a SIGNAL 4645F tip. villámvédő
-
smiti
veterán
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18331 üzenetére
Igen, egy kicsit, viszont nálam nyáron is bőven jó lesz szerintem. Persze, akiknél nyáron 50-et közelíti vagy esetleg meg is haladja az adási, azoknál nem jön szóba ilyesmi.
Bocs a képekért, de már linkesítve lett. Egyébként nem nagy képek voltak szerencsére.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #18327 üzenetére
Akkor most minden védelem nélkül:
Speedtest Nagyvárad (Oradea):
További sebességtesztek: DIGI HUN, DIGI RO, Szélessáv.net, UPC, Telenor
Ping:
Gyorsan pakolom is vissza
Képek linkesítve.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27 #18328 üzenetére
Én ki nem húzom villámláskor a modemből a kábelt csak az UTP-t, hogy a saját cuccaimat védjem. A szolgáltató dolga, hogy a saját eszközét megvédi vagy sem. Engem nem érdekel, ha az tönkre megy jöjjenek és hozzanak másikat.
-
kabelmania27
félisten
válasz
#41133696 #18326 üzenetére
Utp védelem nélkül is mérj.
Szvsz a koax védelemtől (földelés nélkül) csodát nem lehet várni, ettől független lehet hogy használ, viharba úgyis kikapcsolja az ember, ha hosszabb ideig nem használom a gépet kihúzom az utp-t.
Ha mmwo-val kötnek be nincs védelem, három és egybetűsnél nincs technetix/tratec.
Elég sok havidíjat fizetünk az Invitelnek, ha elromlik a modem vagy a box akkor jöjjenek ki és cseréljék, ha előfizetői tulajdonba lenne a modem akkor lehet elépakolni védelmet. -
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18324 üzenetére
A Technetixre nálam is, de a SIGNAL 4645F tip. villámvédő-nek eddig csak előnyeit láttam. Nem kell külön földelni (a Tratec, Technetix multimédiásokat igen), olcsó (mondjuk ha tudom, egyben rendeltem volna a hármat), nyáron sem fog gondot okozni, és elérhető vele a Gbps. UTP oldalon még gondolkodok egy ilyenen is: APC ProtectNet önálló tranziens elleni védelem 10/100/1000 Base-T Ethernet vonalakhoz de ez egyrészt árban több, másrészt pedig földelni kell, számítógépházhoz például, csak a gépház messze van a kábelmodemtől és a routertől. Márpedig csak úgy lenne értelme a dolognak. Ha egyáltalán Signal mellett lenne
Az NMHH oldalán eddig Signal nélkül mértem mérődobozzal, és a weboldalon is :
Ekkor az APC UTP védelme volt aktív csak... vagy úgy érted, hogy minden védelem nélkül? Signal és APC-t mellőzve?
-
kabelmania27
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18276 üzenetére
Készülvén a 100 Mbps-os sebességre elvégeztem végre a SIGNAL 4645F tip. villámvédővel az alapos tesztet a Cisco EPC3208 kábelmodemem jelszintjeit vizsgálva, előtte és utána:
Előtte:
Szerelés után:
Az eredmény magáért beszél
... végre nálam is zölden villog minden led, hiszen a kábelmodem és TP-Link Archer C5 között Gbps-os kapcsolat van
Az Intek HD-C63CX-ről szedtem le, szóval arra rendelek egyet
-
törölt tag
Még nálunk is 2K-val olcsóbban kapod, szerintem is rendeld meg. Egyébként pont azon filóztam, hogy itt majd ha két év múlva lejárnak a szerződések a UPC miatt lesz ügyfélmegtartó opció, ezzel az a gond, hogy egyszer használható, tehát egyszer kap az ember egy speciális árat (most hasamra ütök 9K a 100-as csomag), rendben megkötöd, de ha jön egy újabb csomag az Invitelnél, ami gyorsabb és olcsóbb lesz nála, akkor sem tudsz átváltani rá, csak akkor ha új előfizető leszel, amihez ugye feltétel, hogy 90 napig ne legyen Invitelnél előfizetésed...
Szerk: Ma este láttam, hogy az utcánkban már fektetik az UPC kábelt... A nyomát láttam, és ismerős azt mondta, hogy "kábeltévét" vezetnek, mondtam neki, hogy az csak az lehet, mert az Invitelnek légkábeles hálózata van.
-
-
-
törölt tag
Általában az eltérő sávszélességet.
Példa, a Cisco EPC3208 / 3008, ha olyan routerre van kötve, vagy a router és a kábelmodem között olyan egyéb védelmi berendezés van, aminek az áteresztőképessége "csak" 100 Mbps akkor narancssárgán villog a led, ha Gbps-os kapcsolat van a kábelmodem, és a router, vagy a kábelmodem és a PC között közvetlenül, akkor zölden villog a link led.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Thomson TCM-471 modem után egy TpLink 1043ND-t cseréltem le egy Tenda Routerre, mert elromlott.
A modemen a DS-US-Online ledek eddig kéken világítottak,villogtak.
Most a Link zölden.
Miért van ez? Mit jelentenek a ledek színei? -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Elvis81 #18305 üzenetére
Ha digitális tv-t ajánlottak akkor annak tökéletes a képe. Azzal számolj hogy digitálisnál minden tv-hez kell set top box vagy CA modul amiből az első ingyenes a többi viszont 1000Ft/hó ha jól emlékszem! Ha nincs box akkor marad az analóg ami pedig területfüggő de nagyobb tv-nél (80cm< ) általában nem ajánlott.
-
Elvis81
újonc
Sziasztok! Én egy teljesen zöldfülű vagyok az itteni témákhoz, egyetlen kérdésem lenne???
Épp most volt itt vki az inviteltől és ráakar beszélni, hogy hagyjam ott a mostani tv-s szolgáltatómat, Upc tányéros verzió! Gyorsabb net 30 M sebességet ígért 80 csatit családi csomag, jóval olcsóbban!!! Megérné váltanom az inviteles tv-re 3 tv-re kötve??? Minősége milyen a tv csatiknak ha világvége idő van,
Kösziii!!!!!! -
törölt tag
Feltételezem, ott a Telekom hálózata is nagyobb sávszélességet kínál, mint Berettyóújfaluban, a másik szolgáltatót meg nem ismerem
Az én városomban meg arra tippelek, hogy mivel a UPC még a kertvárosi részt nem kötötte be a hálózatába, így az Invitel kihasználja az utolsó pillanatig a lehetőséget, leszerződtet 2K-val drágábban minél több embert 2 évre, aztán azok 2 évig fixen lesznek 11490 Ft-ért
Utána meg majd lesz valami...
-
törölt tag
Melyik település? Milyen konkurencia van?
Tegnap a Nelson Hotelben vacsoráztunk (4*), ami Hajdúszoboszlón van a Hősök terén, az Invitel ponttól nem messze. Kíváncsiságból megnéztem, milyen Internet szolgáltatása van az Invitelnek, egy duplán frekventált (mert egyrészt a megyében ott van egyedül Invitel pont, másrészt az üdülők regionális paradicsomának számító városkának a belvárosi része) helyszínen:
Az eredmény picit meglepett
Aktív témák
Hirdetés
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest